Zapri

Novice


Arhiv: Zavarovalni produkt ZDNP - 25% bonus za preteklo zavarovalno leto

Vse nepremičninske družbe, ki so na podlagi omenjene krovne pogodbe sklenile zavarovalne police, imajo v skladu s pogodbenimi določbami od leta 2020 tudi pravico do udeležbe Bonusa na poslovno tehničnem rezultatu. Zavarovalnica tako najkasneje do 30.01. vsako leto zavarovalnemu posredniku (torej družbi KRIK AKSUM d.o.o.) posreduje izračun bonusa na doseženi poslovno tehnični rezultat za preteklo zavarovalno leto in ga zavarovalnica zavarovalcem izplača do 15.03.

S strani zavarovalnega posrednika smo bili obveščeni, da je škodni rezultat za leto 2020 zelo ugoden, kar smo tudi pričakovali. Posledično so vse nepremičninske družbe, ki imajo sklenjeno zavarovanje na podlagi krovne pogodbe, od zavarovalnice že prejele dobropis v višini 25% zavarovalne premije za leto 2020.

Hkrati vabimo vse nepremičninske družbe, ki omenjene ugodnosti še niso uporabile, da tudi same pristopijo k zavarovanju na podlagi omenjene krovne pogodbe in si zagotovijo omenjeno ugodnost za prihodnje obdobje.

Več informacij o možnostih sklenitve zavarovanja https://zdnp.gzs.si/Novice/ArticleId/69057/zavarovalni-produkt-za-nepremicninske-posrednikeFotogalerija