Novice


Arhiv: 2. poletno srečanje nepremičninskih posrednikov

2. POLETNO SREČANJE NEPREMIČNINSKIH POSREDNIKOV 2015

Družili in zabavali se bomo v


 
petek 31. julija 2015.

na piknik prostoru SKOK Šport centra v Tacnu pod Šmarno goro.

Zbor udeležencev je predviden ob 15:00 na piknik prostoru. Takoj, ko se vsi zberemo (in malo odžejamo), se s kombiji in ostalimi prevoznimi sredstvi odpeljemo v Medvode, kjer se bomo, dobro opremljeni, vkrcali na rafte.

Po Savi bomo pluli približno uro in pol med tem pa nam bodo izkušeni "piknik mojstri" pripravili dobrote z žara in poskrbeli, da bo pijača ohlajena na primerno temperaturo.

Po čevapčičih, perutničkah, zelenjavi in ostalih dobrotah, se bomo še malo pretegnili in pokazali, da nismo od muh. Pripravljamo zelo resno tekmo odbojkarskih in navijaških skupin. še ekipe in najglasnejše navijače čakajo simpatične nagrade! :)

Brez skrbi, ne bo preveč naporno! Poskrbeli smo za dobro glasbo in, če vas bodo slučajno »zasrbele pete«, se boste lahko tudi zavrteli!  Veliko bomo klepetali, se smejali in po želji tudi peli ...

»Uradno« se bomo poslovili okoli 22:00 ure … po izkušnjah pa bomo zadnje luči pogasnili šele proti jutru.

Kot vedno, lahko pričakujete še kakšno presenečenje, dobro družbo in nepozaben žur.

Kotizacija, ki vključuje rafting, hrano, pijačo, nagrade in presenečenja je 15 € po osebi.

Seveda nas lahko tudi letos razveselite z domačimi sladkimi ali drugačnimi dobrotami. Dobrodošle so tudi kakšne imenitne ideje, kar pokličite nas!

Zaradi lažje organizacije, pohitite s prijavami! Prijavite se lahko z elektronskim sporočilom, poslanim na vesna@nepremicnine-plus.si ali informacija.lj@gmail.com, oz. s klicem na 041/369 777 (Vesna).

Prijave bomo sprejemali do zasedbe mest (60), vendar najdlje do vključno 25.7.2015, ki je tudi zadnji dan za plačilo kotizacije.

Podrobnejša navodila za plačilo kotizacije, vam bomo posredovali po vaši prijavi.

Pri organizaciji so nam finančno, materialno in organizacijsko pomagali:

  

 

           

           

                

 

Pripete datoteke

Fotogalerija