Novice


Arhiv: Nepremičninska konferenca: Nauči, da uspeš, Beograd, 15.-17.04.2019

STROKOVNA EKSKURZIJA – OBISK KONFERENCE V BEOGRADU

Kot smo že v februarju napovedali bomo organizirali strokovno ekskurzijo oz. obisk konference v Beogradu.

V Beogradu bo med 15. in 17. aprilom 2019 potekala konferenca »Nauči da uspeš«. Podrobnega programa še niso objavili in bo na voljo na spletni strani: http://www.naucidauspes.rs/. V ponedeljek 15. aprila bo, v popoldanskem času, le otvoritev konference in zvečer svečana večerja. Za svečano večerjo je potrebno doplačilo v znesku 35,00€/osebo, obvezna je večerna toaleta. Konferenca bo potekala v torek v hotelu Zira in v sredo na gradbenem sejmu SEBE 2019

Poleg tega bodo, v primeru dovolj prijav, organizirali še tridnevno (od 12.-14. aprila 2019) strokovno ekskurzijo po Srbiji. Cena strokovne ekskurzije je 230€/osebi.

Organizatorji za nočitev predlagajo hotel Zira. Cena nočitve je 85 ali 95€/osebo/noč. Rezervacijo lahko uredite na spletni strani >> http://www.naucidauspes.rs/smestaj

Glede na izražen interes (20 udeležencev) in različne želje, od udeležbe od ponedeljka do srede, od torka do srede, lastni prevoz, itd. smo se na GZS-ZPN odločili, da bomo za vse  zainteresirane člane skupaj vplačali kotizacijo, prevoz in nastanitev pa si udeleženci uredijo sami.

Glede prevoza smo naredili različne kalkulacije, a se nam zdi, da je cena prevoza z organiziranim avtobusom previsoka (cca 150€/osebo), prav toliko bi znašal tudi strošek prevoza z osebnim avtomobilom za eno osebo, primeru treh potnikov pa je strošek le približno 50€/osebo. Tudi v primeru najema kombija za 8+1 oseba je strošek malo višji cca 65-75€/osebo.

V skladu s sklepom UO ZDNP bo ZDNP za člane združenja delno sofinanciralo kotizacijo, tako da kotizacija za posameznega udeleženca člana GZS-ZPN znaša 70,00€+DDV (85,40€ z DDV), medtem ko za ostale udeležence kotizacija znaša 125,00€+DDV.

Če se želite udeležiti konference »Nauči, da uspeš«, ki bo potekala med 15. in 17. aprilom in obiskom gradbenega sejma SEBE 2019 v Beogradu, vas prosimo, da izpolnite prijavnico na podlagi katere vam bomo poslali ponudbo za plačilo kotizacije.

Rok za prijavo in plačilo kotizacije je 05.04.2019, po tem datumu boste morali plačilo kotizacije urejati z organizatorjem konference sami.

Za dodatna pojasnila in informacije smo vam na voljo po tel. 01 58 98 240 ali zpn@gzs.si

Fotogalerija