Novice


Arhiv: Brošura: Nepremičninski posrednik

Copy of Obvestilo za lane ZDNP 15042021 Poslovanje z nepremičninami

Brošura: NEPREMIČNINSKI POSREDNIK

Nepremičninski posrednik.pdf

Datoteka za spletno in elektronsko komunikacijo.

Naročilnica

V strokovni skupini so sodelovali: Ksenja Kokalj, Harmonija nepremičnine Ksenja Kokalj s. p., Simona Koritnik Pavlin, AXA 1995 d.o.o., Jan Kumše, KU-MI nepremičnine, d. o. o., Thomas Krelj, FESST, d.o.o., Vesna Levstek, NEPREMIČNNE PLUS, d.o.o., Maja Piljić, Stanart d.o.o., Klara Pegan, UNIQUS nepremičnine Klara Pegan s.p., Branko Potočnik, INSA d.o.o., Bojan Ružman, RE-DOMUS d.o.o., Jernej Suša, RUJ NEPREMIČNINE JERNEJ SUŠA s.p., mag. Miha Štepec, PRO KOLEKT d.o.o. in Karmen Vidmar, MEDIA NEPREMIČNINE d.o.o..

V brošuri so predstavljene ključne značilnosti in pasti nepremičninskih poslov ter pojasnila zakaj je dobro pri tem sodelovati z nepremičninskim posrednikom. Na kratko brošura odgovarja na tri glavna vprašanja:

Zakaj izbrati nepremičninskega posrednika?

 Katere so glavne nevarnosti v prometu z nepremičninami?

Kako izbrati nepremičninskega posrednika?

Pri pripravi smo poleg priročnosti sledili tudi ekonomičnosti ter pridobili ugodno ponudbo za tisk. 

V primeru, da se odločite za večjo naklado (200 in več izvodov), vam predstavljamo dopolnjeno ponudbo za tisk brošure. Naš oblikovalec vam bo na zadnjo stran brošure dodal vaš logotip in kontaktne podatke ter pripravil datoteko za tisk in spletno stran. Cena storitve je skupaj s stroški priprave brošure in pripravo za tisk 45,00€+DDV.  Za tisk poskrbite sami.


 

 

Fotogalerija