Novice


Arhiv: 2. poletno srečanje nepremičninskih posrednikov

in poletno srečanje nepremičninskih posrednikov postaja tradicija ... Lansko druženje na Ljubljanici je bilo lepo sprejeto, zato smo se tudi letos odločili za dogodek ob vodi.

Arhiv: Dobro upravljanje stavbe ohrani in poveča vrednost vaše nepremičnine

Arhiv: Dobro upravljanje stavbe ohrani in poveča vrednost vaše nepremičnine

Da bo sodelovanje med upravnikom in etažnimi lastniki potekalo čim bolj uspešno in učinkovito, smo na GZS-Zbornici za poslovanje z nepremičninami v Združenju upravnikov nepremičnin pripravili brošuro: Dobro upravljanje stavbe ohrani in poveča vrednost vaše nepremičnine

Arhiv: Izobraževalni seminar ZDNP

V praksi nepremičninskega posredovanja se vedno pogosteje pojavljajo vprašanja v zvezi z legalnostjo in skladnostjo gradenj ter potrebnimi listinami za pravilno in zakonito prodajo na eni strani ter upravičena vprašanja do kod sežejo meje pri preverjanju pravnega in dejanskega stanja nepremičnine in profesionalne skrbnosti nepremičninske družbe in posrednika, ki zanjo opravlja posle posredovanja. ZDNP-Združenje družb za nepremičninsko posredovanje pri GZS-Zbornici za poslovanje z nepremičninami je v praksi poslovanja nepremičninskih družb zaznalo vedno več pomembnih odprtih vprašanj na katera bomo poskušali odgovoriti na tem praktičnem seminarju:

Arhiv: Predstavitev programa iNep

Arhiv: Kakovostno upravljanje večstanovanjskih stavb